Jump to content
trample

Bug? Algo estranho

Recommended Posts

Tem horas que vou copilar a bin e me da um erro mais ao mesmo tempo que copilo a bin este erro some ja copilei a bin umas 10 vezes e as outras 10 vezes nao copilei !

Please login or register to see this attachment.

Please login or register to see this spoiler.

Please login or register to see this attachment.

Quem Tiver estes arquivos e quiser compartilhar !

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja mas me da este erro

as vezes a surce copila de boas mais com o tempo ela nao copila estranho pra cacete isso

Share this post


Link to post
Share on other sites

unresolved external:

ou a lib não contêm isso

Ou o userinterface está com problemas ao carregar a lib.

 

Experimenta primeiro resolver a segunda opção, forçando a inclusão da lib, adicionando isto (caso não exista) no userinterface.cpp (topo do ficheiro, abaixo do outro código semelhante):

Please login or register to see this code.

Edit: Grava, fecha e volta a abrir visual studio e faz "Rebuild solution"

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors.
Please consider supporting us by disabling your ad blocker.
You will be able to see content when you disable your adblocker and enable javascript.