Jump to content
Figueiras

Erro com trajes

Recommended Posts

Boa noite,

No meu metin, o cliente ja está direcionado para trajes (é o cliente do tierri 2014 limpo aqui do forum), e digamos que consigo evocar o "traje"

mas ao equipar equipa como uma armadura.

Ja tive a procurar, ja troquei de cliente, ja mudei protos e tudo mais mas nao arranjo soluçao para o problema.

O exemplo que estou a usar é o 41011 , no item proto da maquina /cliente (converti os protos do cliente para os da maquina por isso é o mesmo)  está assim:

41011    È²»ÛÀü°©    ITEM_COSTUME    COSTUME_BODY    2    NONE    NONE    NONE    NONE    0    0    0    0    0    REAL_TIME    86400    LIMIT_NONE    0    APPLY_NONE    0    APPLY_NONE    0    APPLY_NONE    0    5    0    0    40032    0    0    0    0    0
 

Se alguem me ajudar, agradecia imenso.

Obrigado.

Please login or register to see this attachment.

Please login or register to see this attachment.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Muda tanto no jogo como no cliente  ( tens a certeza que o sv está a usar txt? ) 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Está a usar e o item proto e mob proto é o mesmo dos 2... converti o do cliente para a maquina..

 

Please login or register to see this attachment.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Please login or register to see this quote.

Verificou se no item_proto está ITEM_COSTUME?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors.
Please consider supporting us by disabling your ad blocker.
You will be able to see content when you disable your adblocker and enable javascript.